Kulttuuriosuuskunta Kajeen tuotanto Emmi Itärannan romaanista Teemestarin kirja.

Kantaesitys Tampereella la 6.2.2016


Vesi on kaikista elementeistä muuttuvaisin. Se ei pelkää palaa tulessa eikä haipua taivaalle, se ei epäröi särkyä sateena teräviin kallioihin tai hukkua mullan pimeään vaippaan. Se on kaikkien alkujen ja loppujen tuolla puolen.”
Emmi Itäranta, Teemestarin kirja (Teos 2012)

torstai 10. maaliskuuta 2016

Varmista paikkasi jo nyt, osta liput ennakkoon!

Teemestarin kirjan toinen esityskausi huhtikuussa käynnistyy noin kuukauden kuluttua ja liput alkavat huveta jo monesta esityksestä.  Tiistaille 19.4. ei ole vapaana kuin yksi (1!) paikka, 13. ja 14.4. vain kymmenisen kumpaankin!  Päivityksenä tilanteeseen: 14.4. ja 19.4. esitykset ovat tällä hetkellä loppuunvaratut! Jos ryhmävarauksista vapautuu vielä paikkoja myyntiin, ilmoitamme niistä näillä sivuilla.

Vinkkinä myös Suomen Chado Urasenke Tankokai yhdistys ry:n Tampereen ryhmän toteuttamat teetilaisuudet 16.4. ja 23.4. esitysten yhteydessä: Koe ainutlaatuinen tee-elämys ja varaa paikkasi myös teetilaisuuteen!

to 14.4. ja pe 15.4. esitykset ovat viittomakielelle tulkatut ja niihin saatetaan vähentää katsomopaikkoja tulkeille varattavan tilan vuoksi. Ole siis ripeä ja hanki liput ajoissa erityisesti, jos haluat nähdä esityksen viitottuna.

Lippukauppa verkossa: holvi.com/shop/teemestari